Izvodjenje gradjevinskih radova
Izvodjenje gradjevinskih radova

Izvodjenje gradjevinskih radova, plan, projekat

Izvodjenje gradjevinskih radova, izrada vezana za plan i projekat su djelatnosti preduzeća Projektogradnja.


U oblasti izvodjenja imamo veoma bogato iskustvo, ali bez obzira na to svakom projektu i gradnji pristupamo profesionalno i odgovorno. Gradjevina je široka oblast u koju spadaju poslovi izrade za plan i projekat, izvodjenja radova, izgradnje i nadzora, kao i mnogo drugih. Glavna djelatnost našeg preduzeća je visokogradnja. Profesionalno i kvalitetno obavljamo usluge gradnje raznih vrsta gradjevinskih objekata kao što su stambeni i poslovni.


U ostale djelatnosti kojima se naše preduzeće bavi spadaju:

Izrada projektne dokumentacije

Izrada projektne dokumentacije za sve vrste objekata.
Plan
Projekat

Gradjevinske dozvole

- organizacija u toku dobijanja dozvola
-zastupanje u toku dobijanja dozvola

Gradjevinske dozvole su oblast poslovanja gde vršimo
legalizaciju svih vrsta gradjevinskih objekata kvalitetno i povoljno.

Nadzor gradjevinskih radova

Nadzor gradjevinskih radova podrazumeva nadzor:
- pripreme radova
- gradjevinskih radova
- materijala i opreme
- drugih gradjevinskih radova u toku gradnje

Isto tako pružamo savjete u urbanizmu, gradjenju i prometu nekretnina.


Imamo dugogodišnje iskustvo u svim navedenim djelatnostima, kao i sve potrebne licence i dozvole za izvodjenje istih. Glavna obaveza koja nam je i prioritet jeste zadovoljan klijent, a tu prvenstveno podrazumjevamo profesionalnu i ozbiljnu uslugu, a takodje i poštovanje dogovorenih rokova. Najvažniji cilj je gradjenje poverenja kod klijenata pružanjem ozbiljne usluge kroz mnogo uradjenih projekata, u koje spadaju izrada vezana za plan i projekat, izgradnja kuća, zgrada, ali i administrativnih i drugih vrsta objekata.

Izvodjenje gradjevinskih radova zahteva korištenje kvalitetnog materijala, profesionalne radne snage i opreme ali takodje i korištenje moderne tehnologije, u cilju pružanja profesionalne i kvalitetne usluge, a to je upravo ono što nas izdvaja od konkurencije. Tokom godina sa uspehom smo realizovali mnogo projekata u ovoj oblasti. Realizovane projekte možete da pogledate klikom na početnu stranicu, a zatim u meniju da odaberete opciju projekti.


Za sve dodatne informacije za koje budete zainteresovani možete da nas pozovete na telefon: +387/65/593-945, ili da nas posetite na adresi u ulici Braće Ribnikara broj 15 u Brčkom.

Takodje, možete da nas kontaktirate i putem društvenih mreža:
- facebook
- twitter

Stojimo Vam na raspolaganju.